Huisartsenpraktijk Limbricht

 

Nieuws Huisartsenpraktijk Limbricht

 

Nieuws


Terug naar overzicht

16-02-2017

Telefooncentrale

Per 16 februari maken wij gebruik van een nieuwe telefooncentrale. Het doel van deze nieuwe telefooncentrale is een betere bereikbaarheid voor onze patiënten. Om u beter en sneller van dienst te kunnen zijn volgt er wanneer u belt een keuzemenu met de volgende opties:

Toets 1 voor spoed
Toets 2 voor het bestellen van herhaalrecepten
Toets 3 voor het spreken van de assistente

Mocht er sprake zijn van een spoedgeval, dan zijn we tussen 8.00u en 17.30u bereikbaar via optie 1. Indien u buiten openingstijden (avond-nacht en weekend) vragen heeft die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten dan kunt u contact opnemen met de Spoedpost Westelijke Mijnstreek via tel: 046-4009925.

In geval van levensbedreigende situaties belt u ten alle tijden alarmnummer: 112.

Wanneer u voor optie 2 kiest dan kunt u telefonisch herhaalrecepten aanvragen door deze in te spreken op het bandje. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, geboortedatum, medicament en dosering. Geef daarnaast aan of het recept bezorgd dient te worden of dat u het zelf gaat ophalen bij uw apotheek. Door recepten op deze wijze te bestellen (of via de herhaalmodule via onze website) houden we de telefoonlijn vrij voor het maken van afspraken of overleg met de assistente.

Indien de assistente in gesprek is wordt u automatisch in de wachtrij geplaatst en geholpen op volgorde van binnenkomst van de lijnen.

De assistente is bereikbaar voor overleg tussen 8h en 12h en tussen 13.30h en 17.30h. In geval van spoed zijn wij in de middagpauze tussen 12h en 13.30h bereikbaar via ons spoednummer tel: 046-4111438

Mocht u problemen ervaren met onze verbeterde telefonische bereikbaarheid, dan vernemen wij dit graag zodat we aan een oplossing kunnen werken.Terug naar overzicht